Login
Login
Loginnaam:
Wachtwoord:
Nog geen account?

Veelgestelde vragen

Kan ReduRisc ook worden gebruikt voor nieuwe machines?

Volgens de Machinerichtlijn moet van iedere machine een risicobeoordeling worden gemaakt. Omdat in ReduRisc gekozen kan worden om de beoordeling uit te voeren volgens EN-ISO 12100 en deze norm is geharmoniseerd onder de Machinerichtlijn, is het programma bij uitstek geschikt om te gebruiken bij de risicobeoordeling van nieuwe machines.
Klik hier
voor meer informatie over de risicobeoordeling van nieuwe machines.


Hoe worden de gegevens opgeslagen?

Uw gegevens worden opgeslagen bij een datacenter. Ieder uur wordt hier een backup naar een backupserver gemaakt. Elke nacht wordt een off-site backup van de backupserver gemaakt naar een ander datacenter. De uurlijkse backups worden een week bewaard en van iedere dag wordt één backup minimaal twee maanden lang bewaard.


Waar kan ik ondersteuning krijgen?

De beheerders van deze website hebben meer dan vijftien jaar ervaring in het uitvoeren van risicobeoordelingen van arbeidsmiddelen en hebben in die periode honderden machines en installaties beoordeeld. Zij ondersteunen u graag met advies en cursussen. Indien u over onvoldoende tijd beschikt om zelf risicobeoordelingen uit te voeren, zijn zij u graag van dienst.
Klik hier voor meer informatie over de beheerders van deze website.

Risicobeoordeling

 

 

 

 

 

Risicobeoordeling

 

 

 

 

 

Risicobeoordeling

 

 

 

 

 

Risicobeoordeling